Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Які Mac ми чекаємо на сьогоднішній презентації Apple

Які Mac ми чекаємо на сьогоднішній презентації Apple

в iCases Blog

Якщо вона буде.

Після чуток про те, що Apple запланувала анонс продукту на сьогодні, і виявлення невиданого MacBook Pro у канадській нормативній базі даних, здається, що нові 14-дюймові та 16-дюймові моделі MacBook Pro можуть, нарешті, бути неминучими.

Напередодні потенційного запуску підсумувала все, що відомо досі про 14-дюймовий і 16-дюймовий MacBook Pro наступного покоління.

Чіпи M2 Pro і M2 Max

Очікується, що ключовою новою особливістю наступних моделей MacBook Pro стануть чипи M2 Pro і M2 Max для більш високої продуктивності. Марк Гурман з Bloomberg сказав, що ці чіпи запропонують тільки "маргінальні" поліпшення продуктивності порівняно з чіпами M1 Pro і M1 Max у поточних моделях, як це було запропоновано минулого року.

Wi-Fi 6E

Діапазони бездротових частот, згадані в канадській нормативній декларації, вказують на те, що новий MacBook Pro буде підтримувати Wi-Fi 6E, який розширює Wi-Fi до діапазону 6 ГГц для більшої пропускної спроможності, вищої швидкості та меншої затримки. Поточний 14-дюймовий і 16-дюймовий MacBook Pro підтримує стандарт Wi-Fi 6, який обмежений діапазонами 2,4 ГГц і 5 ГГц.

Більш швидка оперативна пам'ять

Ходять чутки, що нові моделі MacBook Pro оснащені "дуже високою пропускною здатністю, високошвидкісною оперативною пам'яттю", але деталі незрозумілі. На суто спекулятивній основі можливо, що нові моделі можуть бути оснащені новітньою оперативною пам'яттю Samsung LPDDR5X для збільшення пропускної здатності пам'яті до 33% з меншим енергоспоживанням до 20%.

Жодних змін у дизайні

Аналітик Apple Мін-Чі Куо та Гурман припустили, що нові моделі MacBook Pro не матимуть зовнішніх змін у дизайні та кількох інших основних функцій.

Цей аспект не буде надто дивовижним, оскільки Apple повністю переробила високопродуктивні MacBook Pro у жовтні 2021 року з великою кількістю портів, як-от HDMI і MagSafe, виїмкою у верхній частині дисплея, повністю чорною ділянкою клавіатури та багатьом іншим. MacBook часто переміщаються між великими змінами в обладнанні декількох поколінь, тому підвищення специфікацій у 2023 році є розумним очікуванням.

Додати коментар
Ще статті за темою