Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Камера в iPhone 14 Pro Max випиратиме більше, ніж у 13 Pro Max

Камера в iPhone 14 Pro Max випиратиме більше, ніж у 13 Pro Max

в iCases Blog

Інсайдери пояснили чому.

Раніше в мережі були опубліковані схеми iPhone 14 Pro, який має бути презентований на початку осені 2022 року. Багато хто, дивлячись на креслення, здивувався об'ємом блоку основної камери.

Ось схеми iPhone 14 Pro Max:

Блок для камери став більшим приблизно на 5-10 відсотків, а виступи камер на двох моделях  мають розміри 4,17 мм, коли у 13 Pro і Pro Max — 3,6 мм.

Мін-Чі Куо, авторитетний інсайдер, пояснив, чому впровадять таке доповнення. За словами Куо iPhone 2022 будуть знімати відео 8К, а для цього звісно ж потрібен дозвіл матриці в 48 Мп, тому і відбудеться збільшення. Логічно і зрозуміло, здається камера цього року перевершить усі очікування.

Матриця сама по собі фізично побільшає, але при цьому, дозвіл знімків залишиться на звичних 12 Мп. Куо вважає, що матриця на 25-30 відсотків побільшає по діагоналі.

За певних умов працює залежність "більше матриця - більше об'єктив". З урахуванням того, що об'єктив складатиметься із семи лінз, його розміри мають бути дуже більшими для смартфона.

Поки невідомо, збільшення роздільної здатності матриці стосується тільки ширококутної камери або телевізор і ультраширик отримають аналогічний дозвіл. Якщо так, всі три камери зможуть знімати відео в 8К, а це звучить цілком логічно.

Додати коментар
Ще статті за темою