Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Компанія Majority випустила екологічні навушники Tru Bio

Компанія Majority випустила екологічні навушники Tru Bio

в iCases Blog

Tru Bio забезпечують якісне звучання і висококласний корпус.

Majority, бренд побутової електроніки, відомий своїми інноваційними продуктами. Компанія з гордістю оголошує про запуск бездротових навушників Tru Bio True. Розроблений з урахуванням як навколишнього середовища, так і якості звуку, Tru Bio забезпечує винятковий звук і стійкий дизайн.

Не секрет, що більшість піклується про навколишнє середовище, і тепер вона створює продукти, які допоможуть компанії досягти своєї мети стати першим вуглецево-нейтральним аудіобрендом. Завдяки екологічно біорозкладним навушникам і зарядному футляру, а також 13-міліметровим біоцелюлозним динамікам, виготовленим із сертифікованого пластику, що компостується, навушники Tru Bio - це саме те, що багато хто шукав, але не знаходив.

Це пристрій, яким можна насолоджуватися, використовувати і в кінцевому підсумку переробляти без шкоди для навколишнього середовища.

Не тільки екологічно чисті навушники Tru Bio TWS, вони також мають удар з динамічними драйверами, щоб забезпечити збалансований звук з глибокими басом і чіткими максимумами, в той час як технологія Bluetooth 5.0 забезпечує стабільне і швидке з'єднання, забезпечуючи безперебійне прослуховування. Для ігор навушники також мають наднизьку ігрову затримку 55-70 м/с для мінімальної затримки.

Розробники додали захист від вологи та поту за протоколом IPX7, що дасть змогу використовувати пристрій у будь-який час і в будь-якому місці.

Для тих, хто перебуває в русі, вбудований мікрофон дає змогу користувачам насолоджуватися чіткими та стислими телефонними дзвінками простим натисканням зручної кнопки керування на кожному навушнику. Tru Bio також може похвалитися вражаючими 30 годинами відтворення від одного заряду, а при низькому рівні короткі 30 хвилин зарядки можуть забезпечити до 2 годин прослуховування. Просто підключіть кабель USB-C, зарядіть Majority Tru Bio і випробуйте дивовижну якість.

Технічні характеристики Majority Tru Bio:

  • 30 годин відтворення;
  • Екологічні біорозкладні навушники;
  • Драйвери динаміків Bio Cellulose 13 мм;
  • Підключення Bluetooth 5.3;
  • Вбудований мікрофон;
  • Кнопка управління;
  • Швидка зарядка;
  • Розміри: Навушники 29 мм x 17 мм x 13 мм; Зарядний футляр - 80 мм x 34,8 мм x 33 мм;
  • Вага: навушники - 43 г; навушники в зарядному футлярі - 48,3 г;
  • Доступно в синьому, рожевому і білому кольорах.
Додати коментар
Ще статті за темою