Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

LG додала функції Apple на телевізори webOS Smart TV

LG додала функції Apple на телевізори webOS Smart TV

в iCases Blog

Тепер Apple TV, Apple Music, AirPlay і HomeKit будуть ще більш поширені.

Компанія оголосила, що LG додала низку застосунків і функцій Apple на телевізори інших брендів, які працюють під управлінням свого веб-центратора в понад 100 країнах і регіонах по всьому світу.

На сумісних телевізорах Smart TV, заснованих на екосистемі webOS Hub, користувачі зможуть отримати доступ до застосунку Apple TV і Apple Music, а також під'єднатися до пристроїв AirPlay і HomeKit без необхідності під'єднання абонентської приставки Apple TV або будь-якого іншого обладнання.

З прес-релізу LG, що оголошує про оновлення:

З додатком Apple TV, Apple Music, AirPlay і HomeKit, які надходять до екосистеми webOS Hub, LG постійно вдосконалює і розширює свою платформу webOS Smart TV, одночасно підвищуючи її доступність, щоб більше споживачів могли отримати вигоду з найбільш зручного користувацького досвіду.

Пропонуючи ширший спектр варіантів налаштування виробникам смарт-телевізорів і надаючи клієнтам більше зручності та вибору контенту, у 10 разів більше брендів тепер доступно на webOS Hub, ніж на початку 2021 року.

Розгортання доступне для більш ніж 200 телевізійних брендів по всьому світу, що працюють під управлінням webOS, таких як Seiki, Eko, Stream System, Konka, Aiwa і Hyundai. LG не пропонує докладний список відповідних телевізорів, але вказує, що тільки моделі 4K UHD і OLED під управлінням webOS Hub 2.0 отримають сумісність з AirPlay і HomeKit.

Додати коментар
Ще статті за темою