Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

MacBook Air з 3-нанометровим чіпом M3 буде запущений у другій половині 2023 року

MacBook Air з 3-нанометровим чіпом M3 буде запущений у другій половині 2023 року

в iCases Blog

Згідно зі звітом тайванського видання DigiTimes.

Apple планує випустити новий MacBook Air у другій половині 2023 року, і він може бути оснащений 3-нанометровим чипом, згідно зі 
звіту тайванського видання DigiTimes. Цей чіп, імовірно, буде чіпом Apple M3 наступного покоління, який забезпечить вищу продуктивність і підвищену енергоефективність порівняно з поточними 5-нанометровими чіпами Apple.

"Ланцюжок поставок більше орієнтований на більш доступний MacBook Air, який, як очікується, буде оновлений у другій половині 2023 року і може бути оснащений процесором 3 нм", - йдеться у звіті з посиланням на галузеві джерела. У звіті не міститься жодних додаткових відомостей про MacBook Air або більш конкретні терміни запуску.

Партнер Apple з виробництва чіпів TSMC почав масове виробництво 3-нанометрових чіпів наприкінці грудня. Чип M3 у наступному MacBook Air може стати одним із перших 3-нанометрових чипів Apple поряд із чипом A17 Bionic у моделях iPhone 15 Pro наприкінці цього року.

Раніше цього тижня аналітик Apple Мін-Чі Куо заявив, що 14-дюймовий і 16-дюймовий MacBook Pro також буде оновлено 3-нанометровими чипами M3 Pro і M3 Max у 2024 році. Це було б знайомим шаблоном для Apple, оскільки чипи M1 і M2 дебютували в MacBook Air, а потім у версіях цих чипів Pro і Max в MacBook Pro пізніше.

Є кілька застережень, які слід враховувати в цьому звіті. По-перше, це ті самі автори DigiTimes, які стверджували, що щойно анонсовані 14-дюймові та 16-дюймові моделі MacBook Pro з чипами M2 Pro і M2 Max будуть "відкладені" після початку 2023 року, що було неправильно. По-друге, аналітик індустрії дисплеїв Росс Янг минулого місяця заявив, що 15-дюймовий MacBook Air буде випущено в першій половині 2023 року. Якщо сьогоднішній звіт точний, то, можливо, 13-дюймовий і 15-дюймовий MacBook Air з 3-нанометровими чипами будуть запущені в другій половині 2023 року.

Поточний MacBook Air з чипом M2 був випущений в липні і має абсолютно новий дизайн з виїмкою в дисплеї, зарядкою MagSafe, камерою 1080p і багатьом іншим. Apple також продовжує продавати MacBook Air з чипом M1.

Додати коментар
Ще статті за темою