Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Microsoft Teams отримує вбудовану підтримку Apple Silicon

Microsoft Teams отримує вбудовану підтримку Apple Silicon

в iCases Blog

Програма з'явилася після декількох місяців розробки.

Microsoft оголосила про дебют власної програми Microsoft Teams, яка була оптимізована для кремнієвих Mac Apple, а програма з'явилася після декількох місяців розробки.

Microsoft Teams - це платформа бізнес-комунікацій, схожа на Slack, що пропонує текстовий чат, відеоконференції, сховище файлів, інтеграцію додатків та багато іншого. Вбудована версія програми принесе "значне зростання продуктивності" для більш ефективного використання ресурсів пристрою та оптимізованого досвіду Teams під час дзвінків та зустрічей.

У Microsoft ми прагнемо надавати чудові продукти, які допомагають нашим клієнтам працювати простіше та швидше на своїх улюблених пристроях. Ми чули від наших клієнтів, які використовують Mac з процесором Apple, що вони хочуть, щоб Teams був оптимізований для своїх пристроїв. Ми випускаємо універсальну двійкову версію Teams виробничого класу, що означає, що вона працюватиме на всій лінійці Mac, включаючи процесори Apple.

Microsoft заявляє, що всі користувачі Mac будуть автоматично оновлені з останнім оновленням Teams, а загальнодоступна версія власної програми Teams на кремнієвих Mac Apple розгортатиметься для клієнтів з кроком у найближчі місяці.

Додати коментар
Ще статті за темою