Знижка -10% на весь асортимент преміального бренду Nomad Побачити все 🤑

Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Деякі функції Apple Intelligence будуть по передплаті

Деякі функції Apple Intelligence будуть по передплаті

в iCases Blog

За словами репортера Bloomberg, Марка Гурмана.

За словами журналіста Bloomberg Марка Гурмана, Apple нарешті планує перетворити деякі зі своїх можливостей штучного інтелекту на платний сервіс, подібний до підписки на icloud+.

В останньому випуску розсилки Power On Гурман повідомив, що хоча Apple Intelligence може бути запущений безкоштовно, довгостроковий план Apple полягає в тому, щоб запустити щось на кшталт Apple Intelligence+ з додатковими функціями, доступ до яких користувачі зможуть отримувати за щомісячну плату.

За словами Гурмана, створюючи власні можливості штучного інтелекту, що є ще одним джерелом доходу від сервісу, Apple має компенсувати уповільнення темпів оновлення апаратного забезпечення та зробити бізнес компаній менш залежним від параметрів обладнання.

Очікується також, що доходи Apple будуть знижуватися щоразу, коли користувачі підписуватимуться на функції, які пропонують партнери зі штучного інтелекту, такі як ChatGPT, пропонований OpenAI. За словами Гурмана, він очікує, що Apple домовиться з Google та Anthropic про надання послуг штучного інтелекту через пристрій. Перший буде анонсований восени, коли Apple Intelligence запустить його в рамках iOS18, iPadOS18 і macOS Sequoia.

Раніше агентство Bloomberg повідомило, що Apple відмовилася від партнерства з батьківською компанією Facebook Meta. Партнерство зі штучного інтелекту з батьківською компанією Facebook Meta було припинено через проблеми з конфіденційністю. Тим часом повідомляється, що Apple шукає партнерів для китайського ринку, де ChatGPT та інші подібні сервіси штучного інтелекту недоступні.

Додати коментар
Ще статті за темою