Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Нова компактна колонка від Marshall - Willen

Нова компактна колонка від Marshall - Willen

в iCases Blog

А також поновлення Marshall Emberton II.

Компанія Marshall - лідер на ринку серед Bluetooth-колонок та навушників. Це якраз той варіант, коли не шкода грошей за якісні товари. Звук у пристроях бренду якісний, насичений та чіткий. Компанія Marshall поповнила асортимент компактною моделлю Willen та оновленою Emberton II.

Marshall Willen

Названа колонка виконана у стильному дизайні, а корпус виготовлений із якісних матеріалів. Остання дає гарантію тривалого використання, без втрати зовнішнього вигляду та функціональності.

Варто відзначити і невеликий розмір колонки, він становить лише 10 х 10 х 4 сантиметри. Її легко буде брати в дорогу, на природу і просто експлуатувати в потрібне вам місце. Більш того, весь пристрій складає всього 310 грам, що також важливо для колонки.

Розробники впровадили у конструкцію захист від вологи за протоколом IP67 та ремінець для фіксації та експлуатації.

Всередині динамік потужністю 10 Вт і два пасивні випромінювачі. Час автономної роботи складає до 15 години. На корпусі є світловий індикатор заряду, що залишився.

Більш того, творці додали також вбудовані мікрофони, які дозволять відповідати на дзвінки, не від'єднуючись від колонки. Якщо ж у вас є кілька колонок, то можна об'єднати в стереопару.

Ціна новинки – 99 євро, купити можна буде з осені 2022 року.

Marshall Emberton II

Друга колонка, про яку хочу розповісти – Marshall Emberton II. Вперше названий пристрій було випущено у 2020 році, у 2022 році компанія випустила оновлену версію. У нову колонку розробники додали два 2-дюймові 10-ватні динаміки і два пасивні випромінювачі.

Новинка здатна пропрацювати на одному заряді на 10 годин більше – 30 годин. Вона також захищена від вологи за стандартом IP67 та здатна синхронізуватися з іншими колонками Marshall.

Коштує колонка 169 євро і надійде у продаж цього літа.

Додати коментар
Ще статті за темою