Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Новий Apple Pencil буде сумісний з Vision Pro

Новий Apple Pencil буде сумісний з Vision Pro

в iCases Blog

Apple внутрішньо протестувала новий Apple Pencil із підтримкою visionOS.

Наразі Apple Pencil сумісний тільки з iPad, але майбутні версії аксесуара можуть працювати з гарнітурою Apple Vision Pro.

За словами джерел, знайомих з питанням, Apple провела внутрішнє тестування нового Apple Pencil на сумісність з VisionOS. Це дасть змогу використовувати Apple Pencil із застосунками для малювання на Vision Pro, такими як Freeform і Pixelmator.

Конкретні деталі цього проєкту невідомі, але, можливо, коли користувач малює за допомогою Apple Pencil на плоскій поверхні, наприклад, на столі, малюнок відображатиметься у відкритому застосунку VisionOS. Таким чином, оточення користувача перетвориться на гігантське полотно з чутливістю до натискання і нахилу.

З чуток, новий Apple Pencil буде випущено разом з новими моделями iPad Pro і iPad Air у квітні, але поки не підтверджено, чи буде він сумісний з visionOS.

Сумісність Apple Pencil з vision Pro також потребуватиме оновлення програмного забезпечення, але поки незрозуміло, в якій версії буде додана підтримка. Першу бета-версію visionOS 1.2, найімовірніше, буде випущено для розробників уже цього тижня, а Apple, як очікується, представить версію програмного забезпечення вже в червні на своїй виставці. Очікується, що Apple анонсує visionOS 2 на своїй щорічній конференції для розробників WWDC у червні.

Як і у випадку з будь-яким іншим продуктом, розробленим Apple, немає жодних гарантій, що компанія продовжить випуск сумісного з visionOS Apple Pencil.

Додати коментар
Ще статті за темою