Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Новий Mac Pro із процесором M2 Ultra може вийти цієї весни

Новий Mac Pro із процесором M2 Ultra може вийти цієї весни

в iCases Blog

За словами Гурмана.

Apple тестує нову версію Mac Pro під управлінням macOS 13.3, згідно з твітом, опублікованим вчора Марком Гурманом з Bloomberg.

З огляду на те, що macOS 12.3 було випущено в березні 2022 року, а macOS 11.3 - у квітні 2021 року, цілком імовірно, що macOS 13.3 також буде випущено навесні. Ці терміни можуть підготувати //ґрунт для Apple для представлення Mac Pro на весняному заході, незадовго до випуску macOS 13.3 з підтримкою комп'ютера. Очікується, що новий Mac Pro буде оснащений новим чіпом Apple M2 Ultra, але висококласний чіп "M2 Extreme", як повідомляється, було скасовано.

Раніше цього тижня Гурман сказав, що новий Mac Pro матиме той самий дизайн, що і модель 2019 року, але йому не матиме оновленої користувачем оперативної пам'яті.

У жовтневому випуску свого інформаційного бюлетеня Гурман сказав, що довгоочікувані 14-дюймові та 16-дюймові моделі MacBook Pro з чіпами M2 Pro і M2 Max також будуть прив'язані до macOS 13.3, припускаючи, що ноутбуки також можуть бути анонсовані цієї весни.

Гурман раніше стверджував, що новий Mac mini працює з чіпами M2 і M2 Pro, але останнім часом він не коментував Mac mini. Звісно, можливо, що він буде анонсований разом із новими моделями Mac Pro і MacBook Pro. Тим часом Apple продовжує продавати конфігурації Mac Pro і Mac mini на базі Intel.

Apple не випускала жодних нових комп'ютерів Mac з MacBook Air з чипом M2 у липні.

Додати коментар
Ще статті за темою