Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Продаж гарнітури Apple зі змішаною реальністю може бути відкладений до другої половини 2023 року

Продаж гарнітури Apple зі змішаною реальністю може бути відкладений до другої половини 2023 року

в iCases Blog

Про це повідомив Куо.

Масове постачання давніх чуток про гарнітуру Apple AR/VR може бути відкладено до другої половини 2023 року через невказані «проблеми, пов'язані з програмним забезпеченням», згідно з останньою інформацією, якою поділився технічний аналітик Мін-Чі Куо.

Куо сказав, що масові поставки компонентів для гарнітури все ще, ймовірно, почнуться в першій половині 2023 року, але він вважає, що масові поставки повністю зібраних гарнітур можуть розпочатися лише у другій половині року. Ця затримка може призвести до запуску гарнітури у другій половині 2023 року, навіть якщо Apple оголосить про це на початку року.

WWDC 2023 у червні стане підходящий час для Apple анонсувати гарнітуру, а також SDK для розробників для створення програм AR/VR для пристрою.

Раніше Куо стверджував, що Apple планує випустити гарнітуру на січневому медіа-заході та розпочати масові постачання у другому кварталі 2023 року. Куо не впевнений, чи призведе затримка до відкладення січневого оголошення, але він зазначив, що надмірно тривалий період між медіа-заходом та масовими постачаннями може зашкодити продажам.

Очікується, що гарнітура Apple стане дорогим нішевим продуктом, при цьому Куо прогнозує, що компанія поставить менше ніж 500 000 гарнітур у 2023 році.

Додати коментар
Ще статті за темою