Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Просторове аудіо з Apple Music з'явиться в автомобілях Mercedes

Просторове аудіо з Apple Music з'явиться в автомобілях Mercedes

в iCases Blog

Першими авто, які отримають нововведення, стануть Maybach, S-Class, а також електричні EQS та EQE.

Apple та Mercedes-Benz оголосили, що вбудована підтримка функції просторового звуку Apple Music із Dolby Atmos розгортається для деяких автомобілів Mercedes-Benz по всьому світу, включаючи новітні моделі Mercedes-Maybach, EQS, EQS SUV, EQE та S-Class.

Як зазначає The Verge, для просторового звуку потрібен автомобіль Mercedes-Benz зі звуковою системою Burmester 3D або 4D, що може коштувати тисячі доларів більше.

Apple Music доступна безпосередньо через інформаційно-розважальну систему MBUX у нових автомобілях Mercedes-Benz із минулого року. Просторовий звук забезпечує захоплююче прослуховування об'ємного звуку, що змушує його звучати так, як музика навколо вас. Просторове аудіо було запущено минулого року на пристроях Apple, таких як iPhone, iPad, Mac та Apple TV, і тепер ця функція вперше доступна в автомобілі.

"Spatial Audio революціонізує те, як артисти створюють і шанувальники слухають музику, і це досвід, який неможливо пояснити словами; ви повинні почути його самі, щоб оцінити це", - сказав Олівер Шусер, віце-президент Apple Music та Beats, у прес- релізі. "Разом з Mercedes-Benz у нас тепер ще більше можливостей донести музику до наших передплатників по всьому світу".

Додати коментар
Ще статті за темою