Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

RiotPWR оголосила про запуск ігрового контролера Dual Lightning і USB-C для iOS

RiotPWR оголосила про запуск ігрового контролера Dual Lightning і USB-C для iOS

в iCases Blog

RiotPWR, відома своєю лінійкою аксесуарів для ігрових контролерів, сумісних із пристроями Apple.

RiotPWR, відома своєю лінійкою аксесуарів для ігрових контролерів, сумісних із пристроями Apple, сьогодні оголосила про запуск хмарного ігрового контролера RiotPWR для iOS, який призначений для роботи як із пристроями Lightning, так і з USB-C.

Новий контролер RiotPWR оснащений кабелями Lightning і USB-C, щоб у нього можна було грати з iPhone на базі Lightning і iPad на базі USB-C. Це також стане в пригоді, якщо Apple перейде на USB-C для лінійки iPhone 2023 року, як уже чутки.

У той час як контролери конкурентів поставляються у варіаціях Lightning і USB-C, дизайн цих контролерів обмежує користувачів можливістю підключення. Це означає, що геймерам iOS потрібно буде купити абсолютно новий контролер, щоб грати на своїх майбутніх пристроях Apple, таких як iPad", - сказав Фрейзер Таунлі, генеральний директор RiotPWR. "RiotPWR завжди робив перспективну перспективу пріоритетом під час розроблення наших контролерів із нашою унікальною змінною та оновлюваною конструкцією з'єднання.

Змодельований за зразком консольних контролерів, контролер RiotPWR пропонує два джойстики, опції кнопок Xbox і восьмисторонню D-pad. Прохідна зарядка доступна для того, щоб зарядити акумулятор вашого пристрою повним, а кріплення для телефона вміщує будь-який чохол для телефона.

Є вбудована кнопка загального доступу для потокового передавання і запису ігрового процесу або соціальних мереж, а також аудіо ЦАП і роз'єми для навушників.

Хмарний ігровий контролер RiotPWR можна придбати на веб-сайті Apple за 70 доларів.

Додати коментар
Ще статті за темою