Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Samsung пріоритизує розробку OLED-дисплеїв

Samsung пріоритизує розробку OLED-дисплеїв

в iCases Blog

Для, за чутками, 2024 iPad Pro.

Samsung приділяє пріоритетну увагу розробці OLED-дисплеїв, які Apple планує використовувати у майбутніх моделях iPad, згідно з звітом The Elec.

Згідно зі звітом, Samsung приділяє пріоритетну увагу розробці конкретного типу дисплея, який використовує двоштатні тандемні OLED-панелі, що Apple планує використовувати у майбутніх моделях iPad та Mac. За даними The Elec, пріоритетність цього типу дисплея означає, що південнокорейський технологічний гігант менше фокусуватиметься на розробці повнорозмірних OLED-дисплеїв, які використовують лише один OLED-шар.

Samsung є основним постачальником дисплеїв Apple та постачає компанії OLED-дисплеї для високоякісних моделей iPhone з 2017 року. Інші продукти, такі як iPhone SE, Mac та iPad, як і раніше, використовують РК-дисплеї та технологію mini-LED на деяких продуктах.

Очікується, що Apple випустить перший OLED-апад iPad Pro у 2024 році в 11-дюймових та 12,9-дюймових розмірах, за словами надійного аналітика за дисплеями Росса Янга. Також у 2024 році, за чутками, Apple привнесе технологію OLED-дисплея на Mac із 13-дюймовим MacBook Air.

Додати коментар
Ще статті за темою