Неділя, 5 травня – вихідний. Усі замовлення будуть оброблені 6 травня. Гарних свят! 💚

TikTok випустив аналог Instagram

TikTok випустив аналог Instagram

в iCases Blog

Називається TikTok Notes.

Додаток для обміну фотографіями TikTok виходить на iOS і Android з обмеженим тестуванням у кількох країнах.

TikTok запустив додаток TikTok Notes, який конкурує з Instagram, для обраних користувачів Android і iOS "для завантаження й обмеженого тестування в Австралії та Канаді". Лістинги App Store і Google Play і запуск У твіті, який повідомляє про запуск, було показано кілька офіційних зображень додатка, що дають уявлення про те, як він працює для тих, у кого ще немає доступу.

На цих зображеннях видно, що назви зображень можна писати над підписами.

Головна сторінка також розділена на два розділи: один, де ви можете бачити пости людей, за якими ви стежите, і другий, "Для вас", який трохи схожий на головну сторінку Pinterest, але з сіткою у два стовпці. Незрозуміло, чиї пости тут виділені, але, можливо, це щось схоже на акаунти, за якими ви стежите, і які, на думку TikTok, можуть вам сподобатися.

За винятком цих невеликих змін, додаток дуже схожий на Instagram, що є відмінністю від норми. Протягом багатьох років Meta копіювала інші соціальні медіаплатформи, такі як відео TikTok та історії Snapchat. Однак із появою TikTok Notes TikTok, схоже, копіює їх назад.

TikTok анонсував свій новий додаток для обміну фотографіями на початку цього місяця в повідомленні для користувачів. На той час воно не містило жодних подробиць про застосунок, окрім назви TikTok Notes, і передбачало, що TikTok входитиме в наявні та майбутні опубліковані фотопости користувачів TikTok, якщо користувач не відмовиться від цього.

Поки невідомо, коли TikTok випустить застосунок у США та інших регіонах.

Додати коментар
Ще статті за темою