Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Uber та Uber Eats будуть підтримувати функції Live Activities на iPhone

Uber та Uber Eats будуть підтримувати функції Live Activities на iPhone

в iCases Blog

Тепер буде ще легше відстежувати доставку їжі або прибуття машини.

iOS 16.1 була випущена у вересні з підтримкою Live Activities у сторонніх програмах. Ця функція дозволяє користувачам iPhone залишатися в курсі подій в режимі реального часу, таких як спортивна гра або замовлення на доставку їжі прямо на екрані блокування. Активність у реальному часі також відображається на Dynamic Island на iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max.

У червні Apple представила підтримку Live Activities для Uber, Starbucks та Nike Run Club, але ми все ще чекаємо, коли ці програми розгорнуть цю функціональність.

На щастя, схоже, що Uber та Uber Eats зараз готуються підтримати Live Activities. Обидві програми були оновлені в листопаді і тепер відображають перемикач у відповідних меню у програмі Settings. Ця функція ще не функціональність для публічного використання в жодному з додатків, але Uber може проводити тестування всередині компанії.

Live Activities дозволить легко відстежувати статус поїздки Uber або доставки Uber Eats на екрані блокування або Динамічному острові. До цих пір немає часових рамок для запуску функції в цих програмах, але підтримка явно працює.

Інші популярні сторонні програми з підтримкою Live Activities включають Flighty для відстеження рейсів, FotMob для результатів Кубка світу, Sports Alerts для спортивних результатів, Citymapper для громадського транспорту, ParkMobile для паркування та CARROT Weather для прогнозів погоди. Apple TV також буде підтримувати Live Activities для деяких спортивних ігор, починаючи з iOS 16.2, яка в даний час знаходиться в бета-версії і, як очікується, буде випущена пізніше цього місяця.

Додати коментар
Ще статті за темою