Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Uber Rides тепер легше відстежувати на екрані блокування iPhone

Uber Rides тепер легше відстежувати на екрані блокування iPhone

в iCases Blog

І на динамічному острові в міру розширення активності в реальному часі.

Uber оголосила, що оновлює свій додаток для iPhone з підтримкою Live Activities у понад 1200 містах по всьому світу після кількох місяців тестування. Нова версія додатка буде доступна в App Store від сьогоднішнього ранку.

Live Activities - це функція iOS 16, яка дає змогу користувачам iPhone залишатися в курсі подій у режимі реального часу прямо на екрані блокування на всіх iPhone і на Dynamic Island на iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max. Ця функція полегшить користувачам iPhone відстеження ходу поїздки Uber з першого погляду без відкриття додатка, включно з останнім орієнтовним часом прибуття, статусом поїздки, описом автомобіля і номерним знаком.

Apple оголосила, що Uber буде підтримувати Live Activities ще на WWDC 2022, і ця функція тестується в деяких країнах з кінця минулого року. З останнім оновленням додатка Uber ця функція доступна по всьому світу.

За словами представника компанії, Live Activities також буде підтримуватися додатком Uber Eats для доставки їжі "в найближчі місяці".

Інші популярні сторонні додатки, які підтримують Live Activities, включають Flighty для відстеження рейсів, Citymapper для громадського транспорту, ParkMobile для паркування, CARROT Weather для прогнозів погоди і незабаром Google Maps для покрокової навігації.

Додати коментар
Ще статті за темою