Неділя, 5 травня – вихідний. Усі замовлення будуть оброблені 6 травня. Гарних свят! 💚

В iOS 17 додадуть кілька найбільш затребуваних функцій

В iOS 17 додадуть кілька найбільш затребуваних функцій

в iCases Blog

Повідомляє Марк Гурман із Bloomberg.

Ентузіасти Apple з нетерпінням чекають виходу iOS 17, яка, за чутками, міститиме кілька "найбільш затребуваних функцій". За словами відомого інсайдера Apple Марка Гурмана, який відомий своїми точними прогнозами щодо прийдешніх продуктів Apple і оновлень програмного забезпечення, iOS 17 стане переломним моментом для користувачів iPhone.

Однією з найбільш очікуваних функцій iOS 17 є довгоочікуваний режим відображення "Always-On". Цей режим дасть змогу користувачам iPhone постійно тримати екран увімкненим, відображаючи важливу інформацію, як-от час, заряд батареї та сповіщення, без необхідності розблокування пристрою.

Ще одна дуже затребувана функція, яка, на думку Гурмана, буде включена в iOS 17, - це оновлений Центр управління. Як повідомляється, Центр управління матиме більше опцій, що налаштовуються, які дають змогу користувачам додавати і видаляти кнопки і перемикачі відповідно до їхніх індивідуальних переваг.

На додаток до цих функцій Гурман також натякнув на кілька інших поліпшень, які напевно порадують користувачів iOS. Серед них - поліпшення функціональності Siri, новий інтерфейс багатозадачності та поліпшені функції конфіденційності, які дадуть користувачам більше контролю над своїми даними.

Хоча Apple ще офіційно не оголосила про випуск iOS 17, чутки навколо нового оновлення програмного забезпечення вже викликають пожвавлення в технологічній спільноті. З огляду на точні прогнози Гурмана, можна припустити, що iOS 17 міститиме кілька найзатребуваніших користувачами iPhone функцій. Слідкуйте за оновленнями в міру наближення дати виходу!

Додати коментар
Ще статті за темою