Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

В iOS 18 функції ШІ не використовуватимуть хмарні сервери

В iOS 18 функції ШІ не використовуватимуть хмарні сервери

в iCases Blog

За словами Марка Гурмана з Bloomberg.

"Оскільки світ чекає на велике відкриття штучного інтелекту Apple 10 червня, схоже, що первісна хвиля функцій буде повністю працювати на пристрої", - сказав Гурман у розділі запитань і відповідей у своєму інформаційному бюлетені Power On. "Це означає, що у великій мовній моделі компанії немає компонента хмарної обробки, програмного забезпечення, яке забезпечує нові можливості".

За словами Гурмана, Apple, найімовірніше, запропонує хмарні можливості ШІ від Google Gemini та інших постачальників. За повідомленнями, Apple вже веде переговори з такими компаніями, як Google, OpenAI і китайською Baidu, про співпрацю в галузі генеративного ШІ, хоча не очікується, що iOS 18 включатиме чат-боти, такі як власний ChatGPT Apple, Неясно, чи будуть Gemini або інші чат-боти інтегровані безпосередньо в iOS 18.

Аналітики з ланцюжків поставок Apple, такі як Мінг-Чі Куо і Джефф Пу, заявили, що компанія активно купує сервери ШІ, так що цілком можливо, що в майбутньому Apple запропонує деякі зі своїх власних хмарних можливостей генеративного ШІ. Потенціал.

З чуток, iOS 18 принесе нові функції генеративного ШІ в пошуковий інструмент Spotlight, Siri, Safari, ярлики, Apple Music, Messages, Health, Numbers, Pages і Keynote на iPhone. Раніше Гурман повідомляв, що генеративний ШІ поліпшить здатність Siri відповідати на складніші запитання і дасть змогу додатку "Повідомлення" автозаповнювати речення.

Очікується, що Apple анонсує iOS 18 та інші оновлення програмного забезпечення на своїй щорічній конференції для розробників WWDC, яка відбудеться з 10 по 14 червня.

Додати коментар
Ще статті за темою