Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

У карти Google додали нові інструменти штучного інтелекту

У карти Google додали нові інструменти штучного інтелекту

в iCases Blog

Google Maps тепер надає кращу інформацію про місцезнаходження з деталями, заснованими на Google AI.

На карті відображаються фотографії та відгуки, а також коротка інформація про те, що людям подобається в цьому закладі. Кухня ресторану може бути визначена за допомогою штучного інтелекту, а Google Maps також надасть інформацію про вартість, наявність місць і про те, чи відповідає ресторан дієтичним обмеженням.

За словами Google, функція полегшить пошук корисних рекомендацій від провідних сайтів і співтовариства Google Maps у деяких містах США і Канади. Щоб скористатися функцією, наберіть у пошуковику місто і проведіть пальцем по ньому, щоб побачити список рекомендацій від людей, знайомих із цим містом. Також є списки трендів, найкращих місць і перлин, що показують популярні місця, які варто відвідати під час подорожі. Станом на цей тиждень функція доступна в 40 містах, а в майбутньому будуть додані й інші.

Поряд зі змінами в рекомендаціях Google додає новий інструмент налаштування для створення списків на Картах, що дає змогу користувачам Google Maps обирати порядок появи місць у створюваних ними списках, а також можливість розміщення посилань на контент у своїх соціальних каналах. За словами Google, оновлення списків буде випущено на Android і iOS наприкінці цього місяця.

Нарешті, користувачі Google Maps можуть очікувати на оновлення дизайну, зокрема чистішого головного екрана з меншою кількістю вкладок і новими кольорами шпильок, які полегшують пошук місць на карті.

Додати коментар
Ще статті за темою