Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Усі заплановані релізи Apple відбудуться у першому кварталі 2023 року

Усі заплановані релізи Apple відбудуться у першому кварталі 2023 року

в iCases Blog

Сказав Марк Гурман з Bloomberg.

Apple не планує анонсувати будь-які нові комп'ютери Mac до кінця цього року, і всі заплановані релізи відбудуться в першому кварталі 2023 року, включаючи оновлені версії MacBook Pro, Mac mini і Mac Pro, сказав Марк Гурман з Bloomberg.

У своєму останньому інформаційному бюлетені Power On Гурман сказав, що Apple вирішила почекати до наступного року, щоб анонсувати нові комп'ютери Mac, включаючи MacBook Pro, які, за чутками, будуть запущені цього місяця. "Мені сказали, що Apple планує представити оновлені моделі, включаючи версії 14-дюймових та 16-дюймових MacBook Pro на базі M2, у першому кварталі календаря 2023 року", - сказав Гурман сьогодні.

Під час останнього дзвінка про доходи компанії генеральний директор Apple Тім Кук сказав, що «лінійка продуктів Apple встановлена» перед святами, можливо, припускаючи, що цього року не буде запуску нових продуктів, оскільки Apple готується до курортного сезону. Фінансовий директор Apple Лука Маестрі надав більш рішуче підтвердження, сказавши: "У нас дуже складне порівняння з минулим роком, який отримав перевагу запуску та пов'язаного з ним заповнення каналів нашого нещодавно переробленого MacBook Pro з M1", - зазначив Гурман сьогодні у Power On.

Як повідомлялося раніше, Apple продовжує тестувати процесор Apple Mac Pro з конфігурацією, яка включає 24 ядра процесора (включаючи 16 високопродуктивних і вісім ядер ефективності), 76 графічних ядер і 192 ГБ пам'яті. Очікується, що Mac Pro буде працювати на чіпах "M2 Ultra" та "M2 Extreme" з продуктивністю, що принаймні, в два або чотири рази перевищують продуктивність чіп M2 Max, який, як очікується, буде анонсований разом з оновленими MacBook Pro в наступному року.

Додати коментар
Ще статті за темою