Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

X незабаром почне брати плату з нових користувачів за публікацію контенту і лайки

X незабаром почне брати плату з нових користувачів за публікацію контенту і лайки

в iCases Blog

За словами Ілона Маска.

Соціальна медіаплатформа X (колишній Twitter) незабаром почне стягувати з нових користувачів "невелику плату" за розміщення контенту, лайки, "відповіді" і "закладки" твітів, за словами Ілона Маска, незабаром почне стягувати з нових користувачів "невелику плату".

Сьогодні видання X Daily News, яке веде стрічку оновлень X, помітило, що рядок тексту на сайті було оновлено, щоб згадати про невелику щорічну плату, яку нові користувачі повинні будуть заплатити за доступ до соціальної мережі.

У відповідь на це пан Маск заявив, що стягнення плати з нових користувачів - "єдиний спосіб стримати невблаганний натиск ботів".

Плату вже було випробувано в Новій Зеландії та на Філіппінах і, за словами пана Маска, поширюється тільки на нових користувачів Twitter. Новим користувачам доведеться заплатити реєстраційний внесок або почекати три місяці, перш ніж вони зможуть приєднатися до мережі. Формулювання на сайті Twitter було оновлено:

Нові облікові записи повинні платити невелику річну плату, перш ніж ви зможете публікувати, лайкати, додати до закладок і відповідати. Це для того, щоб зменшити кількість спаму і створити кращий досвід для всіх. Ви все ще можете стежити за акаунтами і переглядати X безкоштовно.

Хоча в ній не йдеться, що користувачі зможуть розміщувати повідомлення безкоштовно через три місяці, пан Маск підтвердив, що після цього терміну "дії з написання повідомлень" будуть безкоштовними.

Незрозуміло, як така політика перешкоджатиме спамерським акаунтам і ботам, адже спамери можуть заплатити за публікацію або просто створити кілька акаунтів і чекати, поки вони напишуть. Тим часом у звичайних користувачів може виникнути спокуса використовувати X через додаткові кроки і той факт, що інші соціальні мережі безкоштовні.

У Новій Зеландії плата становить 1,75 новозеландського долара, тож, найімовірніше, вона дорівнюватиме приблизно 1 долару США. За межами Нової Зеландії та Філіппін ця політика поки що не діє.

Маск сказав, що підроблені акаунти також використовують "доступний простір імен" і обмежують "більш високі робочі столи". Наразі X випустила понад мільйон користувачів і випустить ще "десятки мільйонів найближчими тижнями".

Додати коментар
Ще статті за темою