Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Xiaomi Mi Band 8: ціна, характеристики, що нового?

Xiaomi Mi Band 8: ціна, характеристики, що нового?

в iCases Blog

Xiaomi випустили фітнес-трекер Xiaomi Smart Band 8. Це нова модель у популярній серії фітнес-браслетів компанії, яка оснащена 1,62-дюймовим AMOLED-екраном. Новинка здатна відстежувати понад 150 різних видів активностей, має велику ємність акумулятора і довгий час автономної роботи до 16 днів.

Фітнес-браслет Xiaomi Smart Band 8 був представлений одночасно з флагманським пристроєм компанії Xiaomi 13 Ultra, при цьому нова модель фітнес-трекера має дизайн досить схожий на попередню модель Mi Band 7.

Особливості Xiaomi Mi Band 8

Новий фітнес-браслет оснащений AMOLED-екраном такого ж розміру, як і його попередник — 1,62 дюйма та роздільною здатністю 192×490 пікселів, проте з покращеною яскравістю до 600 ніт та вбудованим датчиком світла, а також підтримкою режиму «Always On».

Регульовані ремінці

Основним оновленням в моделі є використання нових ремінців, які мають нове кріплення та складаються з двох частин. Таке кріплення підходить для широкого спектру ремінців, включаючи металеві та шкіряні, які пропонуються на додаток до стандартних силіконових. Такі ремінці покликані зробити фітнес-браслет більш стильним та привабливим.

Крім того, вперше також можна буде отримати «підвісний» адаптер для носіння на шиї та спеціальний адаптер для взуття для кращого моніторингу спортивних занять безпосередньо від Xiaomi.

Інші функції

Mi Band 8 забезпечує водонепроникність на глибині до 50 метрів (5ATM) і дозволяє відстежувати понад 150 видів спортивної активності з можливістю вимірювання 13 «професійних» параметрів для більш точного відстеження активності користувача, поряд зі знайомими функціями відстеження пульсу, насичення крові киснем (SpO2), сну тощо.

Нова модель важить приблизно 27 грам разом з ремінцем. Пристрій оснащений батареєю ємністю 190 мАг, яка забезпечує час роботи від одного заряду до 16 днів при звичайному використанні та до 6 днів при використанні функції Always On Display

Ціна Xiaomi Mi Band 8

Нова модель Xiaomi Mi Band 8 доступна для продажу в Китаї за ціною приблизно 35 доларів за звичайну версію та  приблизно 41 долар за версію з NFC.

 

Додати коментар
Ще статті за темою