Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple відзвітує 2 лютого за перший фінансовий квартал 2023 року

Apple відзвітує 2 лютого за перший фінансовий квартал 2023 року

в iCases Blog

Чекаємо на інформацію.

Apple оновила свою сторінку зі зв'язків з інвесторами, щоб оголосити, що прибуток за перший фінансовий квартал 2023 року (четвертий календарний квартал) буде опубліковано в четвер, 2 лютого.

Дзвінок про доходи за перший квартал дасть деяке уявлення про святкові розпродажі моделей iPhone 14, Apple Watch Series 8 і Ultra, нових моделей iPad і AirPods Pro 2. Продажі iPhone були обмежені протягом кварталу через проблеми з поставками. У листопаді Apple розіслала пресреліз із попередженням про вплив COVID-19 на постачання iPhone 14 Pro і Pro Max, повідомивши клієнтам, що вони очікують довший, ніж зазвичай, час очікування.

Минулого тижня акції Apple досягли 18-місячного мінімуму через триваючі проблеми з відправленням iPhone і ширшого спаду на фондовому ринку, а нездатність Apple задовольнити попит у святковому кварталі, імовірно, матиме помітний вплив на продажі.

Apple не надала прогнозів на перший квартал 2023 року, але в першому кварталі 2022 року компанія повідомила про виручку в розмірі 123,9 мільярда доларів США і чистий квартальний прибуток у розмірі 34,6 мільярда доларів США.

Додати коментар
Ще статті за темою