Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Новий MacBook Air може отримати Bluetooth 5.3.

Новий MacBook Air може отримати Bluetooth 5.3.

в iCases Blog

Перше підтвердження.

Цього тижня Apple подала новий список у базу даних Bluetooth Launch Studio, що іноді віщує запуск нових продуктів. У заявці не згадуються будь-які конкретні продукти, але в ній вказано останній стандарт Bluetooth 5.3 і міститься посилання на попередній список, пов'язаний з macOS, припускаючи, що подача може бути пов'язана з майбутніми комп'ютерами Mac.

Ходять чутки, що Apple планує випустити нові версії MacBook Air і Mac Pro в першій половині 2023 року. Очікується, що новий MacBook Air буде оснащений великим 15-дюймовим дисплеєм і чипом M2, в той час як новий Mac Pro, як очікується, матиме такий самий дизайн, що і модель 2019 року з новим чипом M2 Ultra. Обидва нових Mac можуть бути анонсовані вже в березні або квітні, потенційно разом із випуском macOS 13.3. Проте, залишається ймовірність того, що нові комп'ютери Mac не будуть анонсовані до WWDC у червні або пізніше.

Bluetooth 5.3 пропонує такі переваги, як підвищення надійності та енергоефективності, згідно з Bluetooth SIG, організацією, що стоїть за стандартом. Apple додала Bluetooth 5.3 до кількох останніх продуктів, включно із серією iPhone 14, останніми моделями Apple Watch, новими 14-дюймовими та 16-дюймовими MacBook Pro і Mac mini, а також багатьма іншими.

Apple зазвичай повертається і додає нові продукти в наявні списки Bluetooth Launch Studio після їхнього запуску. Досі незрозуміло, чи планує Apple провести пресконференцію в березні або квітні цього року, чи нові продукти будуть анонсовані в пресрелізах.

Apple вже оновила 13-дюймовий MacBook Air із чипом M2 у липні 2022 року, тоді як Mac Pro не оновлювали з грудня 2019 року, і він залишається останнім Mac на базі Intel, який Apple продає абсолютно новий. Нові MacBook Air і Mac Pro можуть стати останніми моделями серії M2, оскільки Apple, як очікується, перейде на чип M3 пізніше цього року.

Додати коментар
Ще статті за темою