Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

В iPhone 16 Pro збільшиться співвідношення сторін екрана

В iPhone 16 Pro збільшиться співвідношення сторін екрана

в iCases Blog

Смартфон стане довшим.

Згідно з новою оцінкою аналітика з дисплеїв Росса Янга, iPhone 16 Pro матиме співвідношення сторін 19,6:9, яке наступного року буде застосовано до стандартної моделі iPhone 17.

Співвідношення сторін iPhone 14 становило 19,5:9, і очікується, що ця характеристика залишиться незмінною для серії iPhone 15 цього року. Зміна в моделі iPhone 16 Pro означає, що пристрій буде трохи вищим, а не ширшим. Чутки про те, що модель iPhone 16 Pro матиме більший дисплей, ходили вже деякий час, але досі співвідношення сторін пристрою було невідомим.

Янг також назвав точні розміри екранів iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max. Очікується, що розміри пристроїв збільшаться з 6,12 і 6,69 дюйма до 6,27 і 6,86 дюйма відповідно. Це являє собою збільшення розміру екрана на 2,5% для обох моделей.

Схоже, що Apple принесе збільшені розміри екранів 6,27 і 6,86 дюйма двом стандартним моделям iPhone у 2025 році - iPhone 17 і iPhone 17 Plus. Як раніше повідомляв Янг, ці пристрої матимуть змінну частоту оновлення до 120 Гц. Також очікується, що вони отримають панелі LTPO з підтримкою ProMotion для частоти до 120 Гц. Це означає, що стандартна модель iPhone 17 отримає значне оновлення дисплея зі збільшеним розміром і LPTO для ProMotion.

Це також підтверджує більш ранню заяву Янга про те, що iPhone 17 Pro стане першою моделлю з технологією Face ID під дисплеєм, а також вирізом у формі отвору для фронтальної камери.

Додати коментар
Ще статті за темою