Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple Wallet можна буде видалити у iOS 16.1

Apple Wallet можна буде видалити у iOS 16.1

в iCases Blog

На даний момент програму Wallet можна видалити з домашнього екрана iPhone і приховати від перегляду.

Вбудований додаток iPhone Wallet, мабуть, можна буде видалити, починаючи з iOS 16.1, згідно з кодом у бета-версії iPadOS 16.1, яка була знайдена 9to5Mac і підтверджена учасником MacRumors Стівом Мозером.

Код передбачає, що програму Wallet можна буде завантажити з App Store, якщо вона була видалена з iPhone і людина зможе використовувати Apple Pay.

На даний момент програму Wallet можна видалити з домашнього екрану iPhone і приховати від перегляду, але вона не може бути повністю видалена, що зміниться із запуском iOS 16.1.

Оскільки iOS 16.1 зараз недоступна, немає можливості перевірити, чи вдасться видалити програму Wallet, тому можливо, що Apple може змінити деякі речі до запуску оновлення наприкінці цього року.

Програма Wallet є ключовим додатком для iPhone, тому що вона містить дебетові та кредитні картки для Apple Pay, обробляє Apple Pay Cash, є домом для Apple Card і дозволяє користувачам зберігати карти лояльності, авіаквитки та багато іншого.

Неясно, чому Apple вирішила дозволити користувачам видаляти програму Wallet, але компанія стикається з колективним позовом, який звинувачує її в порушенні антимонопольного законодавства, зробивши Apple Pay єдиним доступним мобільним гаманцем для платежів Tap-to-pay на iPhone.

Оновлення iOS 16 вийде в якийсь момент у вересні, а iOS 16.1 піде разом з iPadOS 16.1 пізніше. Apple відклала запуск iPadOS 16, щоб працювати над функцією багатозадачності Stage Manager, доступною для M1 iPad.

Додати коментар
Ще статті за темою