Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Final Cut Pro і Logic Pro вийшли для iPad

Final Cut Pro і Logic Pro вийшли для iPad

в iCases Blog

Додатки для створення відео та музики вже доступні в App Store.

Компанія Apple випустила Final Cut Pro і Logic Pro для деяких моделей iPad. Додатки для створення відео та музики вже доступні в App Store.

Після місячної безкоштовної пробної версії обидва додатки доступні за передплатою за ціною $4,99 на місяць або $49 на рік. Final Cut Pro сумісний з моделями iPad з чіпом M1 або новіше, а Logic Pro - з моделями iPad з чіпом A12 Bionic або новіше. Моделі з чипом A12 Bionic або новіше. Для обох додатків потрібна iPad OS 16.4 або пізнішої версії.

Apple стверджує, що ці додатки оптимізовані для сенсорного інтерфейсу iPad і являють собою "кращу мобільну студію для творців відео та музики". Більш детальну інформацію про конкретні функції можна знайти в попередніх новинах.

Раніше цього місяця Apple оголосила, що "Final Cut Pro для iPad надає творцям відео потужний набір інструментів для запису, редагування, оздоблення та обміну інформацією на одному портативному пристрої. Logic Pro для iPad - це повна колекція передових інструментів для написання пісень, створення ритмів, запису, редагування та мікшування, завдяки чому всі можливості професійного музичного виробництва опиняються в руках творців".

Apple опублікувала детальну інформацію на спеціальних сторінках Final Cut Pro для iPad і Logic Pro для iPad і незабаром запропонує практичну версію додатків.

На Mac Final Cut Pro коштує $299,99, а Logic Pro - $199,99.

Додати коментар
Ще статті за темою