Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Компанія Netflix запустила новий вид підписки "Basic With Ads"

Компанія Netflix запустила новий вид підписки "Basic With Ads"

в iCases Blog

Вартість 6,99 доларів США на місяць і з рекламою.

Новий вид передплати "Basic With Ads" вартістю 6,99 доларів США на місяць у Сполучених Штатах коштує на 3 долари дешевше, ніж стандартний базовий план. Але власникам Apple TV, які бажають скористатися доступнішим рівнем, доведеться почекати.

"Основна підтримка плану реклами на tvOS недоступна під час запуску, але скоро з'явиться", - сказав Netflix Variety. Сторінка підтримки Netflix, помічена 9to5Mac, зазначає, що ви можете дивитися Netflix на Apple TV лише у тому випадку, якщо ви підписані на тарифні плани Basic, Standard або Premium.

Netflix не пояснив, чому план Basic With Ads не працює на Apple TV, незважаючи на те, що він доступний на пристроях Amazon Fire TV, Android, Chromecast з Google TV, ігрових консолях, пристроях iOS та численних смарт-телевізорах. Це може мати якесь відношення до того, що Netflix прискорив графік запуску плану з початку 2023 року до початку листопада, щоб випередити рекламний рівень Disney+ наступного місяця, але ми не знаємо напевно.

План Netflix, що підтримується рекламою, вперше було розгорнуто в Канаді та Мексиці 1 листопада і запущено в США 3 листопада. Більш доступний рівень також знаходиться у Великій Британії, Австралії, Бразилії, Франції, Німеччині, Італії, Японії, Південній Кореї та Іспанії.

Крім включення реклами, план Basic With Ads обмежує дозвіл потокового відео максимум до 720p, а деякі фільми та телешоу недоступні через ліцензійні обмеження (вони позначені червоним навісним замком в інтерфейсі Netflix). На відміну від планів без реклами рівень реклами також не підтримує завантаження фільмів і телешоу для перегляду в автономному режимі.

Додати коментар
Ще статті за темою