Знижка -10% на весь асортимент преміального бренду Nomad Побачити все 🤑

Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Rab представляє ініціативу «Material Facts» для розвіювання хибних уявлень навколо сталого розвитку

Rab представляє ініціативу «Material Facts» для розвіювання хибних уявлень навколо сталого розвитку

в iCases Blog

Бренд Rab прагне усунути плутанину, пов'язану зі сталим розвитком, за допомогою інноваційного процесу маркування.

Компанія Rab планує представити свою нову ініціативу у вересні з метою роз'яснити плутанину, спричинену великою кількістю зелених логотипів та екологічних маркувань, що засипають покупців. Ця нова ініціатива, що отримала назву «Material Facts» (Факти про матеріали), надасть всебічну інформацію про всі товари Rab, включно з одягом і спальними мішками, доступну за QR-кодом на ярлику продукту.

Після переходу на спеціальний сайт, покупці знайдуть докладні етикетки, що надають основну інформацію про продукт. Це включає точний відсоток переробленого матеріалу і кількість фторуглеродного з'єднання (PFC) в кожному одязі. Крім того, на ярлику також буде вказана країна походження товару, а в дрібному шрифті буде пояснено, якими розмірами і вагою користувалися для отримання цієї інформації. За допомогою «Material Facts», Rab прагне надати покупцям змогу ухвалювати обґрунтовані рішення щодо своїх покупок та сприймати більш стале майбутнє.

«Material Facts» є проривом в індустрії і дає нам змогу представляти дані про продукцію прозорим і простим чином. Керуючись нашою потребою в точності та вірою в довіру та чесність, ми були розчаровані відсутністю ясності та припущень щодо сталого розвитку.  За допомогою цієї ініціативи, ми запрошуємо інших приєднатися до нас у прийнятті цього прозорого підходу,» — говорить Метт Говар, виконавчий директор і власник компанії Equip.

Детальна інформація не тільки буде доступна для багатьох продуктів Rab, але також буде розширена на всі рюкзаки, обладнання та аксесуари Rab і Lowe Alpine до кінця 2024 року, як підтверджено материнською компанією Equip Outdoor Technologies Ltd. Ба більше, майбутні оновлення передбачають включення додаткових критеріїв, підвищуючи загальну прозорість і надаючи покупцям інформацію для ухвалення усвідомлених рішень на користь більш сталого майбутнього.

Додати коментар
Ще статті за темою