Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

У проєкті модему Apple 5G є кілька постачальників

У проєкті модему Apple 5G є кілька постачальників

в iCases Blog

Які конкурують за замовлення.

Згідно з новою доповіддю, у проєкті модему Apple 5G є кілька постачальників, які зацікавлені в участі в остаточному складанні чіпа. Хоча, ймовірно, партнер Apple по виробництву чіпів TSMC буде виробляти спеціально розроблений модем, заключний етап упаковки може бути оброблений іншими постачальниками.

Тайванське видання з ланцюжка поставок DigiTimes повідомило, що ASE Technology і Amkor Technology "конкурують" в пакуванні модемних чіпів. Обидві компанії вже мають досвід пакування модемних чипів Qualcomm.

Наразі Qualcomm є ексклюзивним постачальником 5G-модемів для пристроїв Apple, включно з усією лінійкою iPhone 14. Однак, вже давно ходять чутки, що Apple розробляє свій власний чіп 5G в якості заміни.

Минулого місяця генеральний директор Qualcomm Кріштіану Амон заявив, що очікує на готовність 5G-модема Apple у 2024 році. Однак Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що Apple може знадобитися до трьох років, щоб повністю перейти від Qualcomm.

Першим пристроєм, який, як очікується, буде оснащено призначеним для користувача 5G-модемом Apple, є iPhone SE четвертого покоління, який, імовірно, буде випущений приблизно в березні 2024 року. Неясно, як працюватиме чип Apple порівняно з модемами Qualcomm, але перехід на власний дизайн, найімовірніше, з часом скоротить виробничі витрати Apple.

Водночас очікується, що всі моделі iPhone 15 будуть оснащені модемом Qualcomm Snapdragon X70, який має подальше підвищення швидкості стільникового зв'язку та енергоефективності порівняно зі Snapdragon X65 у всіх моделях iPhone 14.

Додати коментар
Ще статті за темою